Hoe werkt het?

Je kunt kiezen welk coachtraject bij jou past + welke investering jij daar voor wil doen. In mijn coachtrajecten bied ik altijd maatwerk. Dit houdt in dat de trajecten een richtlijn zijn en niet elk onderwerp vanzelfsprekend aan bod komt. Ik bespreek met jou met welke onderwerpen je aan de slag wilt gaan.

De gesprekken vinden plaats via SKYPE. Je kunt je hier aanmelden.

De trajecten

1.Stress op het werk

Dit traject is voor jou als je stress op je werk ervaart en hier mee wil leren omgaan. Stress op je werk kan in een hele brede zin opgevat worden. Denk aan stress over plannen, grenzen aangeven of over het contact met collega’s / leidinggevende. Een beetje stress zorgt er voor dat er adrenaline vrijkomt en je presteert. Als je teveel stress ervaart kun je psychische en lichamelijke klachten krijgen. Je voelt je meer moe en prikkelbaar en voelt de spanning in je lichaam. Ben je in dit stadium of wil je dit stadium voorkomen? Dan sluit dit traject bij jou aan.

Wat levert dit traject je op?
Klik hieronder voor meer informatie.

2. Toekomststress: Stress over welke opleiding/baan/vervolgstap je wil gaan doen

Dit traject is voor jou als je twijfelt welke opleiding of baan je wil gaan doen. Of voor welke vervolgstap je wil zetten. Je bent toe aan een volgende stap in je leven, alleen weet nog niet welke stap. Of je weet wel welke stap maar je weet niet hoe je dit kan aanpakken. Ik help je hierbij door middel van verschillende oefeningen en vragen.

Wat levert dit traject je op?
Klik hieronder voor meer informatie.

3. Stress doordat de privé-werk balans zoek is

Dit traject is voor jou als je merkt dat je geleefd wordt en daardoor van afspraak naar afspraak rent. Je bent gespannen en in je hoofd steeds al bezig met de volgende activiteit. Je vindt het moeilijk om alles met elkaar te combineren en ervaart veel stress. Hierdoor is het vinden van ontspanning lastig voor je en weet je niet meer waar jij nu echt gelukkig van wordt.

Wat levert dit traject jou op?
Klik hieronder voor meer informatie.

4. Vrije keuze

Twijfel je welk pakket het beste bij je aansluit? Of heb je een hele andere vraag op het gebied van stress? Dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier en kijken we samen waar ik jou mee kan helpen.

Jouw investering naar een relaxter leven

Pakket 1: 4 gesprekken
1 Intake + 3 daaropvolgende gesprekken van 1 uur
Investering: € 260,- (Inclusief BTW)

Pakket 2: 6 gesprekken
1 Intake + 5 daaropvolgende gesprekken van 1 uur
Investering: €390,- (Inclusief BTW)

Pakket 3: 8 gesprekken
1 Intake + 7 daarop volgende gesprekken van 1 uur
Investering: €520,- (Inclusief BTW)

Vergoeding van het traject

LET OP, vergoeding is soms mogelijk via je werkgever: als er een scholingsbudget is, kun je met jouw werkgever bespreken of je dit voor een coachingstraject kunt gebruiken. Werkgevers willen hier vaak aan meewerken om te voorkomen dat je uitvalt vanwege stressklachten.