FLOOR

Mijn naam is Floor Mouwen en ik ben 26 jaar. Ik ben een gecertificeerd Social worker, Jongerencoach en Stress-en burn-out coach. Ook heb ik verschillende cursussen zoals ‘Vergroot je zelfvertrouwen’, ‘Mindfulness’ en ‘Oplossingsgerichte therapie’ gevolgd.

In 2015 heb ik de opleiding HBO Pedagogiek afgerond. Daarna ben ik bij De Jonge Krijger gaan werken en heb ik de opleiding ‘Jongerencoach’ afgerond. Bij De Jonge Krijger hielp ik jongeren tussen de 16-27 jaar bij het vinden van een baan, studie en hulpverlening waar nodig was. Door middel van coachtrajecten en het geven van workshops ben ik met hen aan de slag gegaan met hun zelfkennis. Door vragen als: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?’ te onderzoeken wisten zij vervolgens welke keuzes zij wilden maken.

Na 3 jaar ben ik bij De Jonge Krijger gestopt en heb ik er voor gekozen om voor mijzelf een break te nemen. In deze periode ben ik de studie Stress-en Burn-outcoach gaan volgen en heb ik bewust gekozen waar ik gelukkig van word: Mijn eigen onderneming waarbij ik mensen coach bij het omgaan met stress-en spanningsklachten (zowel privé als op werk) en hen ondersteun bij het maken van keuzes waar zij gelukkig van worden. Dit doe ik door middel van 1-op-1 coaching en het geven van workshops.

We mogen wat minder gehaast en gestrest zijn in deze maatschappij. Ik gun jou meer grip op je stress en wil je laten ervaren dat je relaxter in het leven kan gaan staan. Dat jij weer de bestuurder van jouw leven kan worden. Door mijn kennis en ervaring weet ik jou de juiste vragen te stellen en ontdek jij hoe het is om de regie in eigen handen te nemen.  Door middel van verschillende oefeningen krijg jij meer inzicht in hoe je handelt en wat jij daar zelf in kan aanpassen.

Wat voor coach ben ik?

Ik omschrijf mijzelf als een coach die nieuwsgierig, betrokken en empathisch is. Ik blijf mijzelf ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen om het beste uit mijzelf te halen. Mijn kracht is dat ik oprecht luister naar jouw verhaal en hierop vragen stel, waardoor jij de antwoorden vindt die jij zoekt. Een ontspannen sfeer vind ik hierbij belangrijk. Ik weet hoe het is om stress te hebben en door mijn geleerde tools in te zetten weet ik hoe ik mij relaxter kan voelen. Door mijn kennis en ervaring kan ik jou helpen relaxter in het leven te staan en ondersteunen bij het maken van keuzes waar jij gelukkig van wordt!

Waar kan ik jou mee helpen?

Onderwerpen waar ik in coach zijn:
1. Omgaan met stress (hierbij kun je denken aan: (werk)stress herkennen, grenzen aangeven, zelfvertrouwen opbouwen, privé-werkbalans, kiezen voor jezelf).
2. Levens keuzes maken ( ontdekken wie je bent, wat je kan en kiezen voor wat jij écht wil).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Foto-3-1-1024x680.jpg